Bundelpakket

Helaas bestaat dit product niet meer

U bent hier terecht gekomen door de link naar bundelpakket.nl. Helaas leveren wij dit product niet meer maar kunnen u altijd helpen met een oplossing op maat.

Neem een kijkje bij onze diensten in het menu of laat ons contact met u opnemen voor de mogelijkheden dmv het onderstaande formulier.

Kunnen we je
helpen?

JA!!
Laat een berichtje achter en wij nemen dezelfde werkdag contact met je op.

Daarom een website van Let’s build IT

In 2000 is Let’s build IT opgericht door de vrienden Robin & Sebastiaan. Inmiddels zijn we gegroeid tot een team van 25+ medewerkers. Groot genoeg dus om van kleine tot grote projecten een succes te maken. Maar minstens zo belangrijk; klein genoeg voor een persoonlijke band met onze opdrachtgevers. Onze aanpak wordt zowel gewaardeerd door grote opdrachtgevers (BDO, Nationale Nederlanden en VKG) als door het midden- en kleinbedrijf (VD Horn Financiële Dienstenverlening en Dierenkliniek Grevelingenmeer).

Met onze aanpak worden we zowel gewaardeerd door grote klanten (BDO, Nationale Nederlanden en VKG) als door het midden- en kleinbedrijf (VD Horn Financiële Dienstenverlening uit Ede en Dierenkliniek Grevelingenmeer uit Purmerend).

Geen contracten. Meer tevreden klanten.

Of je nu kiest voor maatwerk webdesign of een nieuwe website op basis van een van onze templates, bij ons word je niet vastgetimmerd met lastige contracten. Zodra je nieuwe website is opgeleverd, betaal je voor de webhosting en de e-mail op onze eigen zeer snelle en goed uitgeruste servers. Maar vanaf de eerste dag dat je website online is, kun je direct opzeggen met een opzegtermijn van één maand.

Ik wil een maatwerk webdesign