Bundelpakket: de oplossing voor adviseurs

responsive websiteDe oplossing voor adviseurs en financiële dienstverleners die op zoek zijn naar een complete website. Let’s build IT heeft voor u Bundelpakket ontwikkeld, waardoor u bespaart op kosten en tijd.

Een complete website

Een Bundelpakket-website is een complete website die is voorzien van allerlei verschillende slimme tools als geïntegreerde rekenmodulen. Een Bundelpakket-website heeft u voor een vast bedrag per maand. Het mooiste is dat u zelf aanpassingen en wijzigingen kunt doen op uw website door gebruik van een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS).

De voordelen

Bundelpakket is speciaal ontwikkeld voor het intermediair en heeft vele voordelen.

Inclusief

Maak uw Bundelpakket helemaal compleet met het toevoegen van de nieuwsbriefmodule.  Als u zelf geen nieuws wilt bedenken, een abonnement op branche gerelateerde nieuwsbriefartikelen die wij ook op uw social media als Facebook, Twitter en LinkedIn voor u kunnen plaatsen. U heeft er geen omkijken naar en kunt al uw tijd aan uw klanten besteden.
Websites voor het intermediair
Kies het Bundelpakket thema dat bij uw onderneming past en vraag direct een gratis demo aan!

Waarom Let’s build IT ook voor u werkt

Als leverancier en netwerkpartner van Van Kampen Groep (VKG) zitten wij dicht bij het vuur en begrijpen we uw business. Hoe completer uw Bundelpakket is, hoe meer tijd u bespaart. Deze tijd kunt u besteden aan uw hoofdzaak: advies geven aan uw klant!

Meer weten?

Weten wat een Bundelpakket-website voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie.