Bundelpakket: speciaal voor financieel adviseurs

responsive websiteLet’s build IT heeft voor u Bundelpakket ontwikkeld, een complete website waardoor u bespaart op kosten en tijd. Het is dé oplossing voor financieel adviseurs en financiële dienstverleners die streven naar meer online zichtbaarheid.

Een complete website

Een Bundelpakket website is een complete website die is voorzien van allerlei slimme tools, zoals geïntegreerde rekenmodulen, een nieuwsbriefmodule en een chatmodule. Een Bundelpakket-website heeft u al vanaf €65,- (excl. btw) per maand! Het mooiste is dat u zelf aanpassingen en wijzigingen kunt doen op uw website met ons gebruiksvriendelijke content management systeem (CMS).

Bekijk de website pakketten!

De voordelen

Bundelpakket is speciaal ontwikkeld voor financieel adviseurs en heeft vele voordelen:

Inclusief

Logo Bundelpakket

Maak uw Bundelpakket helemaal compleet een van onze online marketing pakketten. Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media marketing. U houdt zich bezig met het echte klantcontact, wij halen nieuwe klanten naar uw website.

Kies het Bundelpakket thema dat bij uw onderneming past en ga aan de slag!

 

Maak uw eigen demo

Op de website van Bundelpakket is het mogelijk direct te zien hoe uw website er komt uit te zien. Kies een thema en bewerk zelf de kleuren in uw huisstijl. Probeer het zelf!

Demo maken

Waarom Let’s build IT ook voor u werkt

Als leverancier en netwerkpartner van Van Kampen Groep (VKG) zitten wij dicht bij het vuur en begrijpen we uw business. Hoe completer uw Bundelpakket is, hoe meer tijd u bespaart. Deze tijd kunt u besteden aan uw hoofdzaak: advies geven aan uw klant!

Meer weten?

Weten wat een Bundelpakket website voor u kan betekenen? Neem dan een kijkje op de Bundelpakket website voor meer informatie.

Toch meer wensen?

Ga dan voor een website op maat. Wij gaan samen met u om tafel zitten en werken uw ideeën uit tot iets concreets, van A tot Z.