Locatie onafhankelijk werken in de cloud

Werken in de cloud biedt vele mogelijkheden en is tegenwoordig geen onbekende term meer.  Als u een apparaat met internetverbinding heeft, zijn cloud diensten vanaf elke locatie te openen. Daarnaast is de hoeveelheid opslagruimte onbeperkt en hoeft u zich niet bezig te houden met beheer en onderhoud.

Waar en wanneer u maar wilt

Microsoft Partner cloud dienstenLet’s built IT biedt verschillende cloud diensten voor uw bedrijf. Alleen internetverbinding is daardoor voldoende om overal en op elk gewenst moment te werken. Als officiële partner van Microsoft bieden wij onze klanten onder andere het nieuwste Office 365 pakket. Dit pakket bevat de nieuwste Office functies en applicaties die ook geschikt zijn voor uw smartphone en tablet. Denk hierbij aan Word en PowerPoint, maar ook aan OneDrive en Skype. Door dit pakket via ons af te sluiten, kunt u altijd gebruikmaken van onze dienstverlening. Door de korte lijnen heeft u altijd snel hulp bij uw problemen.

Wat kan Let’s build IT voor mij doen?

Uw wensen staan voorop. Wij kijken goed naar uw behoeften en waar wij u kunnen helpen met zo efficiënt mogelijk ondernemen. Daarbij adviseren wij u over middelen die u het ondernemen makkelijker maken en die u geld kunnen besparen. Dit kan onder meer door het installeren van Microsoft Office 365 voor uw bedrijf of door het aanschaffen van een aparte server voor uw bedrijf. Let’s build IT is uw betrouwbare partner voor online zaken.

Microsoft Office 365

Microsoft Office 365

Altijd overal kunnen werken op elk apparaat met de geavanceerde applicaties van Office 365.

Meer info

Virtual Private Server

Virtual Private Server

Een hele server voor u zelf!

Meer info