DetacheringICT detachering

Wij doen ook aan detachering. Hierbij zal onze medewerker vaste of tijdelijke werkzaamheden verrichten bij een onderneming, voor de rekening van een onderneming, waardoor de medewerker is uitgezonden. U kunt gebruik maken van onze kennis.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij hebben medewerkers in dienst die bij onze klanten probleemgebieden opvangen. Deze professionals houden zich vooral bezig met het verbeteren en uitbreiden van nieuwe en bestaande systemen. De passie die onze IT medewerkers bezitten is ‘ontwikkeling’ en ‘innovatie’. Zij delen graag hun kennis en zetten deze kennis om in realiteit.

Detachering is eigenlijk het uitlenen van medewerkers aan een ander bedrijf.

Flexibel voordeel

Tegenwoordig is het bij veel bedrijven noodzakelijk om flexibel te zijn. Detachering maakt personeel flexibel. Het klinkt wat minderwaardig, maar u kunt onze professionals ‘aanvragen’ en ‘opzeggen’. Bij eigen IT medewerkers is dit vaak niet snel te verwezenlijken, bij ons is dit geen probleem. Hierover worden duidelijke afspraken gemaakt in de overeenkomst.

Kennis van IT

De kennis van onze IT medewerkers wordt dagelijks opgedaan in de praktijk. Onze medewerkers hebben aantoonbare kennis en ervaring in:

Daarnaast krijgen zij bij Let’s build IT ook de vrijheid en ruimte om kennis en motivatie te vergroten en verbreden door ontwikkelingsplannen en verschillende bijeenkomsten.

Spreekt detachering u aan?

Ziet u de voordelen van detachering en samenwerken? Neem dan via één van de onderstaande buttons contact met ons op.