Maatwerk websites

Een maatwerk website heeft verschillende functionaliteiten gericht op conversie. Wat moet er gebeuren? Bezoekers informeren? Een actie onder de aandacht brengen? Iets verkopen of klanten werven? Allemaal vragen waar over na gedacht moet worden als u een website gaat maken of laat bouwen. Wij bieden onze klanten maatwerk, maar wij hebben ook standaard templates. Wij zorgen ervoor dat we altijd een responsive website maken.

Hoofddoel websiteresponsive website

Een website kan verschillende doelen dienen, maar het is belangrijk om één hoofddoel voor ogen te hebben. Dit kan zijn: informeren, genereren van leads of aanzetten tot actie. Focus op wat echt belangrijk is, anders loopt u het risico het doel voorbij te streven en raakt de bezoeker in de war.

Corporate website

Een corporate website is het visitekaartje van uw onderneming. Het hoofddoel is het informeren van de bezoeker. U kunt op de website uitleggen wat uw bedrijf doet en welke producten en diensten u te bieden heeft. Hiervan moet de bezoeker enthousiast worden over uw product, missie of visie, waardoor hij of zij contact met u wil opnemen.

Conversiegerichte website

Veel mensen denken bij ‘conversie’ aan verkoop van een product. Een conversiewebsite kan echter meerdere conversiedoelen dienen, zoals aanschaf van een product of dienst en simpelweg het bekijken van een video of doorklikken naar een achterliggende pagina. Het hoofddoel blijft echter altijd klanten werven.

Campagnewebsite

Een campagnewebsite is ter ondersteuning van een marketingcampagne. Hierbij wordt meestal één specifieke doelgroep aangesproken. Een campagnewebsite passen wij aan naar de doelen en wensen van de klant. Uw doel kan zijn ‘het creëren van naamsbekendheid’. Als u die al heeft kan dit een stap verder gaan naar ‘verkopen van de dienst of het product’. Vooraf stellen wij doelen vast, zodat wij deze tijdens en na het proces kunnen evalueren.

Iedere website is een responsive website, dus…

Mobielvriendelijk: altijd de juiste weergave

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone en bekijkt hierop ook websites. Daarom is het belangrijk dat websites mobielvriendelijk zijn. Als bezoekers moeten inzoomen op de tekst om te kunnen lezen wat er staat, haken zij al snel af. Ook Google laat dit meewegen in zijn zoekresultaten. Een zogenoemde ‘responsieve website’ is daarom een basisvereiste van uw website.

Altijd goed zichtbaar voor de klant

Met een ‘responsive’ webdesign heeft u een website die zich aanpast aan de grootte van het scherm. Sinds 21 april 2015 maken wij al onze websites responsive, mede omdat Google het ‘mobile-friendliness’ meeweegt in de zoekresultaten.

Optimaal gebruiksvriendelijk

Een gebruiksvriendelijke website of applicatie zorgt voor intensiever gebruik door de websitebezoeker. Wat past het beste bij uw bedrijf en uw klanten? Onze designers en programmeurs denken graag mee over de navigatie en het design van de mobiele website.

WordPress als CMS

Wilt u zelf content op uw website kunnen bewerken? Dat kan. Wij kunnen het bekende Content Management Systeem (CMS) WordPress voor u aan uw op maat gemaakte website koppelen. Hierdoor heeft u zelf de volledige vrijheid content op uw website aan te passen waar en wanneer u dat wilt. Wij bieden u natuurlijk ondersteuning wanneer u dat nodig heeft met WordPress hosting. Hiermee bent u altijd verzekerd van hulp wanneer u daaraan behoeft heeft.

U kunt zich oriënteren bij een overzicht van onze werkwijze. Voor vragen en vrijblijvend contact kunt u ons een mail sturen of telefonisch contact met ons opnemen.

Hosting & Domeinregistratie

Hosting & Domeinregistratie

Let’s build IT is een full service internetbureau en biedt hosting en domeinregistratie aan. Onze hosting is snel en voordelig.

Meer info

Huisstijl

Huisstijl

Heeft u nog geen eigen huisstijl of bent u toe aan een fris en modern ontwerp? We build IT!

Meer info