Mobiele app ontwikkeling

Mobiele appsEen mobiele applicatie, beter bekend als een app, is tegenwoordig niet meer weg te denken uit onze online maatschappij. Wij ontwerpen een app die geschikt is voor alle smartphones. Na lancering kunnen zij gevonden worden in de App Store (iOS), Playstore (Android) en Windows App Store (Microsoft).

Waarom een app laten maken?

Pushberichten versturen, de gebruiker volgen via GPS, informeren over aanbiedingen en het koppelen van een klantenkaart. Dit zijn enkele mogelijkheden die een app biedt. Hiermee krijgt u veel informatie over uw klant, zonder dat hij daar zelf actief gegevens voor invult.

Wanneer gebruik je een app

Een app gebruik je om relevante informatie naar je doelgroep te communiceren. Gebruik van een app is zinvol als je vaak en actief met klanten communiceert of wil communiceren. Het kan onderdeel zijn van je standaardcommunicatie, maar je kunt het ook inzetten bij een evenement. Het registeren van aanmeldingen en het informeren van bezoekers zijn hiervan voorbeelden. Een voorbeeld van een app die wij hebben ontwikkeld is de MijnAdviseurApp.

Play Store App StoreApple en Android kwaliteit

Applicaties die wij bouwen, testen wij op gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit. Zo weet u zeker dat uw app voldoet aan de hoogwaardige kwaliteit die Apple en Android eisen. Deze eisen gaan onder andere over de kwaliteit van de software en de kwaliteit van het design.

Groter, complexer en kritischer

De moderne (web)applicaties worden groter, de technieken complexer en de consumenten kritischer. Door deze ontwikkelingen is het belangrijker dan ooit uw applicatie grondig en gestructureerd te testen. Door de ruime testervaring van onze app-specialisten weet u zeker dat u een goed werkende app heeft als deze wordt gelanceerd.

Testen van applicaties

Het testen van applicaties is vaak het eerste wat erbij inschiet. Door tijdgebrek of bijkomende kosten wordt dit overgeslagen. Als de applicatie niet naar behoren werkt, is het weggegooid geld, toch? Dit is een misverstand. De applicatie is zo goed als af, waardoor een kleine technische aanpassing er vaak al voor zorgt dat de applicatie wél werkt. Want zeg nu zelf, is helemaal opnieuw beginnen een realistische optie?

Bij Let’s build IT hanteren wij verschillende manieren om uw applicatie te testen. Een voorbeeld van een geslaagd project is de MijnAdviseurApp. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Laat u dan nu adviseren over verschillende testvariaties door onze experts.