Nieuwsbriefmoduleemail marketing

Een nieuwsbrief maken voor uw klanten is en goed middel om iets van u te laten horen. Speciaal voor de e-mailmarketing van kleine en middelgrote bedrijven hebben we een nieuwsbriefmodule ontwikkeld. Zo houdt u gemakkelijk uw klanten op de hoogte van ontwikkelingen.

Houd uw klanten ‘warm’ door wat van u te laten horen

Het schiet er voor zelfstandig ondernemers en ZZP’ers nog vaak bij in een nieuwsbrief te versturen. De voornaamste oorzaak is tijdgebrek. Onderschat het effect van een nieuwsbrief niet, want zoals het spreekwoord luidt: uit het oog is uit het hart. Als u actief blijft, blijven uw klanten dat ook.

Waarom een nieuwsbriefmodule?

Hoe gaat de nieuwsbriefmodule in zijn werk?

Het opbouwen van de nieuwsbriefmodule doen wij in de gewenste huisstijl. Door een overzichtelijk CMS systeem kunt u gemakkelijk de inhoud zelf bewerken. Zo bepaalt u zelf de tekst en foto’s die in de mail te zien zijn. Heeft u zelf geen tijd om de nieuwsbrief te creëren? Dan kunt u gebruikmaken van onze nieuwsbriefartikelen. Hierbij levert Let’s build IT iedere maand een aantal nieuwsbriefartikelen aan. Wanneer u gebruik wil maken van onze module kunnen wij de nieuwsbrieven ook voor u versturen.

Nieuwsbrief makenDe voordelen van onze nieuwsbriefmodule

Even niet bereikbaar?

De nieuwsbriefmodule is ook handig als u tijdelijk niet bereikbaar bent voor uw klanten. Wanneer er bijvoorbeeld een vakantie staat gepland, meldt u dit in de nieuwsbrief. Op deze manier zijn uw klanten op efficiënte wijze op de hoogte van uw afwezigheid.

Kosten

De nieuwsbriefmodule kunt al inzetten voor €15,- per maand. Benieuwd hoe een nieuwsbriefmodule er voor u komt uit te zien en welke kosten daaraan zijn verbonden? Neem dan snel contact met ons op voor vrijblijvende uitleg en advies.