Online marketing en online vindbaarheid

Online marketing is een verzamelnaam voor de inzet van verschillende manieren om meer bezoekers naar de website te krijgen. Het is belangrijk dat de website goed gevonden wordt door de juiste doelgroep. Online vindbaarheid is daarom van groot belang en niet meer alleen een bijzaak! Omdat inzet van online marketing niet zo makkelijk is, besteden veel bedrijven de verschillende takken van online marketing uit.

Wat levert online marketing op?

Verschillende smaken om online beter vindbaar te zijn

Iedere doelgroep is op een bepaalde manier te benaderen. Het kan slim zijn om verschillende marketingcommunicatiemiddelen met elkaar te combineren, om het gewenste effect te bereiken of versterken. Er zijn verschillende smaken om online beter vindbaar te zijn. Social media, zoekmachine optimalisatie en online adverteren gaan geregeld samen.

Online Marketing totaalpakket

Hoe completer de mix van communicatiemiddelen, hoe beter uw vindbaarheid. Daarom bieden wij ook een online marketing totaalpakket, afgestemd op de door u te behalen doelstellingen. We maken daarom graag een passende offerte. Neem contact met ons op en vraag nu een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zorgen dat uw website zo hoog mogelijk scoort in Google via SEO.

Meer info

Online adverteren (SEA)

Online adverteren (SEA)

Online advertentie campagnes met Google Adwords, zonder daarvoor bakken met geld te betalen.

Meer info

Social media

Social media

Maak van de doelgroep een fan of volger.

Meer info