Wat is online marketing?

Online marketing is de verzamelnaam voor het onder de aandacht brengen van bedrijven, producten en diensten via internet. Het voornaamste doel van online marketing is om (potentiële) klanten naar uw website te leiden. Het is belangrijk dat uw website goed wordt gevonden door de juiste doelgroep. Zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine adverteren (SEA) en social media marketing zijn daarbij van groot belang. Het is echter belangrijk dat deze technieken op de juiste manier worden ingezet. Wij hebben de professionals in huis die deze technieken beheersen.

Wat levert online marketing u op?Online Marketing

Verschillende smaken om online beter vindbaar te zijn

Iedere doelgroep behoeft een andere benadering. Het is slim verschillende marketinguitingen en communicatiemiddelen met elkaar te combineren om het gewenste effect te bereiken of versterken. Er zijn verschillende smaken om online beter vindbaar te worden. Het inzetten van social media, het uitvoeren van zoekmachine optimalisatie en online adverteren gaan geregeld samen.

Online Marketing totaalpakket

Hoe completer de mix van communicatiemiddelen, hoe beter uw vindbaarheid. Daarom bieden wij ook een online marketing totaalpakket. Dit totaalpakket is afgestemd op de door u te behalen doelstellingen. Neem contact met ons op en vraag nu een gratis en geheel vrijblijvende offerte op maat aan.

Lees meer over…

Zoekmachine optimalisatie
Zoekmachine adverteren
Social media marketing

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zorgen dat uw website zo hoog mogelijk scoort in Google.

Meer info

Zoekmachine adverteren (SEA)

Zoekmachine adverteren (SEA)

Online advertentie campagnes met Google AdWords, zonder daarvoor bakken met geld te betalen.

Meer info

Sociale media

Sociale media

Maak van de doelgroep een fan of volger.

Meer info