Online adverteren (SEA)Google Adwords

Natuurlijk wilt u dat de website goed gevonden wordt en dat er veel bezoekers naar uw website komen. Google Adwords is voor verschillende doelen in te zetten. Meer bezoekers naar uw website trekken, naamsbekendheid of meer mensen bereiken die op zoek zijn naar uw dienst of product. Nadat er is bepaald op welke zoekwoorden de website het best gevonden moet worden bent u eigenlijk nog niet helemaal klaar. Wellicht is online adverteren iets voor u!

SEA via Google AdWords

SEA is adverteren via zoekmachines en is de afkorting van Search Engine Advertising (SEA). Met SEA via Google AdWords betaal je voor advertentieruimte in Google. Dit is een specialistische tak van sport.

Wat bieden wij u?

Waarom Google AdWords via Let’s build IT?

Wij hebben een AdWords specialist in huis. Dit houdt in dat onze online marketeer door Google gecertificeerd is en weet hoe zij met Google adverteren moet omgaan. Omdat inzet van AdWords vaak wordt gezien als een grote stap hanteren we vaak een strategie van klein beginnen en met succes meer inzetten op (andere) producten en diensten van het bedrijf. We zorgen voor gerichte campagnes, zodat kleine(re) bedrijven ook hoog in Google terecht komen, zonder daarvoor bakken met geld uit te geven. Natuurlijk kunt u ook de strategie kiezen waarbij we het meteen groots aanpakken: veel informatie verzamelen en fors inzetten op de zoekwoorden die de meeste conversie krijgen.

Zorg ervoor dat u wordt gevonden wanneer potentiële klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt.

Ieder budget

Met ieder budget kunt u adverteren via Google Adwords. De kunst is om binnen uw werkgebied een campagne in te zetten op de juiste zoekwoorden, om hier het meeste rendement uit te kunnen halen. We zorgen voor gerichte campagnes, zodat kleine(re) bedrijven ook hoog in Google terecht komen, zonder daarvoor een multinational te zijn. Wij zetten targets voor uw advertenties op klanten in bepaalde landen, regio’s of plaatsen, of binnen een bepaalde afstand van uw bedrijf of winkel.

Tarieven campagne opzet en beheer Google Adwords (excl. btw)

Aantal zoekwoorden Kosten beheer per maand Kosten opzet campagne
1 tot 50 € 129,- € 450,-
50 tot 150 € 229,- € 850,-
150 tot 300 € 399,- € 1600,-

Let op: Dit zijn niet de kosten die u aan Google betaalt. U betaalt zelf de kosten per klik direct aan Google.

Werkwijze voor het opzetten van een campagne

In overleg wordt het doel van de campagne vastgesteld. Daarna kan de Google Adwords campagne ontwikkeld worden volgens de volgende stappen:

    1. Campagne aanmaken waarbij de pagina’s van uw website worden gekoppeld aan de Google Adwords advertenties met daarin de juiste zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden of interessant lijken als resultaat uit een SEO rapport.
    2. Specifieke wensen worden ingesteld, zoals specialiteit, branche of regio.
    3. Samen bepalen we welk klikbudget hier het beste bij past. Wij geven advies, maar u bepaalt zelf hoeveel u hier aan uit wilt geven. Op sommige woorden, bijvoorbeeld het woord ‘hypotheek’, is ontzettend veel concurrentie.
    4. Let’s build IT zet de campagne voor u op en deze wordt uw eigendom. De campagne heeft een minimale looptijd van 3 maanden. Na deze drie maanden bekijken we samen of u de campagne wilt verlengen of (tijdelijk) wilt stopzetten.

Let op: Kosten per klik variëren aan de hand van de concurrentie op de zoekwoorden.

Meer informatie over een betere online vindbaarheid en online adverteren?

Benieuwd naar wat onze online marketeer voor uw business kan betekenen op het gebied van online adverteren? Neem contact met ons op. Wij sturen u graag een gratis en vrijblijvende offerte toe.

Online Marketing totaalpakket

Door verschillende aspecten van adverteren met elkaar te combineren versterkt u uw online vindbaarheid. Daarom bieden wij ook een online marketing totaalpakket, afgestemd op de door u te behalen doelstellingen. Hierbij zijn bijvoorbeeld Zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media marketing ook inbegrepen. De kosten die wij in rekening brengen voor onze Adwords-campagnes zijn afhankelijk van de omvang van en het aantal campagnes.

We nemen graag al het werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw klanten. Neem contact met ons op en vraag nu een gratis en geheel vrijblijvende offerte aan.