Zoekmachine adverteren (SEA)Google Adwords

Natuurlijk wilt u dat de website goed gevonden wordt en dat er veel bezoekers naar uw website komen. Google AdWords is voor verschillende doeleinden in te zetten. Meer bezoekers naar uw website trekken, naamsbekendheid generen of meer mensen bereiken die op zoek zijn naar uw dienst of product. Nadat is bepaald op welke zoekwoorden de website het best gevonden moet worden, bent u eigenlijk nog niet helemaal klaar. Wellicht is online adverteren iets voor u!

SEA via Google AdWords

SEA is adverteren via zoekmachines en is de afkorting van Search Engine Advertising. Met SEA via Google AdWords betaalt u voor advertentieruimte in Google. Dit is een specialistische tak van sport.

Wat bieden wij u?

Waarom Google AdWords via Let’s build IT?

Wij hebben een AdWords specialist in huis. Dit houdt in dat onze online marketeer door Google gecertificeerd is en weet hoe zij met Google adverteren moet omgaan. Omdat inzet van AdWords vaak wordt gezien als een grote stap, hanteren we een strategie van klein beginnen en met succes meer inzetten op (andere) producten en diensten van het bedrijf. We zorgen voor gerichte campagnes, zodat kleine(re) bedrijven ook hoog in Google terecht komen, zonder daarvoor veel geld uit te geven. Natuurlijk kunt u ook de strategie kiezen waarbij we het meteen groots aanpakken: veel informatie verzamelen en fors inzetten op de zoekwoorden die de meeste conversie krijgen.

Zorg ervoor dat u wordt gevonden wanneer potentiële klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die u aanbiedt.

Online marketing voor ieder budget

Met ieder budget kunt u adverteren via Google AdWords. De kunst is om binnen uw werkgebied een campagne in te zetten op de juiste zoekwoorden, om hier het meeste rendement uit te kunnen halen. We zorgen voor gerichte campagnes, zodat kleine(re) bedrijven ook hoog in Google terecht komen. Wij stellen doelen voor uw advertenties en kunnen deze richten op specifieke landen, regio’s of plaatsen. Het is zelf mogelijk de advertenties te richten op een bepaalde afstand vanaf uw bedrijf of winkel.

Werkwijze voor het opzetten van een campagne

In overleg wordt het doel van de campagne vastgesteld. Daarna kan de Google AdWords campagne ontwikkeld worden volgens de volgende stappen:

    1. Campagne aanmaken waarbij de pagina’s van uw website worden gekoppeld aan de Google AdWords advertenties met daarin de juiste zoekwoorden waar u op gevonden wilt worden of interessant lijken als resultaat uit ons SEO rapport.
    2. Specifieke wensen worden ingesteld, zoals specialisatie, branche of regio.
    3. Samen bepalen we welk klikbudget hier het beste bij past. Wij geven advies, maar u bepaalt zelf hoeveel u hier aan uit wilt geven. Op sommige woorden is ontzettend veel concurrentie. Hoe meer concurrentie, hoe hoger de kosten per klik.
    4. Let’s build IT zet de campagne voor u op en deze wordt uw eigendom. De campagne heeft een minimale looptijd van 3 maanden. Na deze drie maanden bekijken we samen of u de campagne wilt verlengen of (tijdelijk) wilt stopzetten.

Let op: Kosten per klik variëren aan de hand van de concurrentie op de zoekwoorden.

Meer informatie over een betere online vindbaarheid en online adverteren?

Benieuwd naar wat onze online marketeer voor uw business kan betekenen op het gebied van online adverteren? Neem contact met ons op. Wij sturen u graag een gratis en vrijblijvend SEO rapport toe.

Online Marketing totaalpakket

Door verschillende aspecten van adverteren met elkaar te combineren versterkt u uw online vindbaarheid. Daarom bieden wij ook een online marketing totaalpakket aan, afgestemd op de door u te behalen doelstellingen. Hierbij zijn bijvoorbeeld Zoekmachine optimalisatie (SEO) en social media marketing ook inbegrepen. De kosten die wij in rekening brengen voor onze AdWords-campagnes zijn afhankelijk van de omvang van en het aantal campagnes.

Let op: een zoekmachine geoptimaliseerde (SEO) website is een vereiste voor een hoge plaats in Google.

We nemen graag al het werk uit handen zodat u zich kunt richten op uw klanten. Neem contact met ons op en vraag gratis en geheel vrijblijvend een SEO scan aan.