Social medialike share follow

Om bezoekers op uw website te krijgen is het belangrijk dat de website goed gevonden wordt door de doelgroep. De inzet van social media, zoals een bedrijfspagina, kan zorgen voor meer verkeer naar uw website. Wilt u de huisstijl van uw bedrijf doorvoeren op uw social media kanalen? Lees dan hieronder wat Let’s build IT voor u kan doen!

Social media strategie en integratie

Maak van de doelgroep een fan of volger

Klik op onderstaande social media iconen om voorbeelden te zien van bedrijfspagina’s op sociale media.

  Facebook bedrijfspaginaTwitter bedrijfspaginaLogo_LinkedInPinterest bedrijfspagina

Opzetten en inrichten van social media kanaal.

De bedrijfspagina wordt voorzien van de benodigde bedrijfsinformatie en het bedrijfslogo en de huisstijl zal worden doorgevoerd. Hiervoor betaalt u per social media kanaal eenmalig een bedrag. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. We hebben ruime kennis van het opzetten en inrichten van Facebook, Twitter, LinkedIn, Google+ en YouTube.

Plaatsen van berichten op uw social media

Wilt u social media gebruiken om meer verkeer naar uw website te genereren, maar heeft u geen tijd of totaal geen idee wat u erop wilt zetten? Wij vullen de tijdlijn met branche gerelateerde content. Dit kan via een doorplaatsing van nieuws op de website of we zorgen voor branche gerelateerde nieuwsartikelen. Het is ook mogelijk om zelf content aan te leveren per e-mail. Wij plaatsen deze content in lijn met uw huisstijl. Kosten zijn afhankelijk van het aantal berichten per maand en kunnen zowel maandelijks als per plaatsing worden betaald.

Adverteren via social media

Via Facebook kunt u uw advertenties heel specifiek richten op bepaalde doelgroepen. Het geeft ook de mogelijkheid om voor een niet al te groot bedrag te experimenteren met bepaalde doelgroepen. Hoe hoger de inzet, hoe meer bereik u zult hebben. Let’s build IT kan u assisteren bij het inzetten van advertenties, advertenties opmaken of een heel social media actieplan maken voor een tijdelijke of langdurige campagne.

Social media integratie op uw website

WhatsApp voor bedrijven

Laat uw klant weten dat u bereikbaar bent via WhatsApp: één van de meest gebruikte communicatiemiddelen via de smartphone. Als u een product of dienst verkoopt, bijvoorbeeld in de vorm van advies, kunt u WhatsApp heel goed gebruiken als klantenservicetool. Waar een adviseur snel kan schakelen door zijn klant te vragen foto’s van een schade op te sturen of een vraag te stellen, kan een recruiter WhatsApp gebruiken om zijn mensen te informeren over de werktijden en locaties. Wat het afmaakt is dat je op verschillende apparaten tegelijk gebruik kan maken van WhatsApp. Onderweg op uw smartphone en op kantoor op uw desktop computer of laptop via WhatsApp Web. Probeer het meteen!

Ons streven

Ons streven is uw doelgroep een reden te geven om fan of volger te worden van uw bedrijf en daarmee meer bezoekers naar uw website te genereren. Heeft u vragen over de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact op.