Zoekmachine optimalisatie (SEO)

SEOIedereen wil natuurlijk een website die bovenaan staat in de zoekresultaten van GoogleBing en Yahoo. Een gegarandeerde nummer één positie in Google niet mogelijk. Wel kunnen we er voor zorgen dat uw website zo hoog mogelijk scoort. Dit doen wij onder andere door de juiste zoektermen in uw website te verwerken. Wanneer uw potentiële klanten hierop zoeken, is de kans groot dat uw website in de zoekresultaten naar voren komt. Het allerbelangrijkste is echter het bieden van relevante content voor uw websitebezoekers. Als het goed is, bent u een website gestart – of gaat u een website starten – om meer klanten te krijgen. Niet om hoog te scoren in zoekmachines.

Beter online gevonden worden dankzij SEO

SEO is de afkorting van Search Engine Optimization. Dit is het optimaliseren van uw website met als doel hoger in de organische (onbetaalde) zoekresultaten te komen. Belangrijk hierbij is het op een juiste manier vormgeven en inrichten van uw website. Het is belangrijk dat u bij de gewenste doelgroep verschijnt wanneer zij zoeken op de belangrijkste zoekwoorden die uw bedrijf, product of dienst omschrijven.

Zoekmachine Optimalisatie van uw website voor Google

Zoekmachine optimalisatieOnline vindbaarheid is afhankelijk van door Google steeds veranderende ‘regels’. Het naleven van de eisen van Google voor een betere vindbaarheid, maakt het goed vindbaar blijven tot een continue bezigheid, waar veel ondernemers geen tijd voor hebben. Hierdoor heeft de ondernemer die zijn doelgroep wil blijven bereiken via internet twee keuzes: laten verstoffen of uitbesteden.

Wat bieden wij u?

SEO-tips, beoordelings- en adviesrapport

Op het gebied van SEO wordt er samen gekeken naar de juiste strategie voor uw website. Via o.a. Google Analytics wordt aan de hand van een checklist een uitgebreide analyse uitgevoerd. De bevindingen stellen wij op in een beoordelings- en adviesrapport. U kunt er ook voor kiezen de website door ons te laten optimaliseren. We leveren dan de benodigde SEO content voor uw website aan.

Veel ondernemers willen online goed vindbaar zijn, maar laten de benodigde online marketing verstoffen.

Online Marketing totaalpakket

Door verschillende aspecten van adverteren met elkaar te combineren versterkt u uw online vindbaarheid. Daarom bieden wij ook een online marketing totaalpakket, afgestemd op de door u te behalen doelstellingen. Hierbij zijn bijvoorbeeld Google AdWords en social media marketing ook inbegrepen. De kosten die wij in rekening brengen voor onze SEO diensten zijn afhankelijk van een aantal aspecten. Hierbij gaat het om de omvang van de website, de hoeveelheid content en het aantal SEO punten dat bijgewerkt dient te worden.

Wij nemen graag al het werk uit handen, zodat u zich kunt richten op uw klanten. Neem contact met ons op en vraag nu een gratis SEO scan aan!