Webapplicaties

Een webapplicatie is eigenlijk een programma dat op een webserver draait. Het kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat bezoekers van de website makkelijk een bestelproces kunnen door lopen of inzicht geven in klantgegevens.

Intranet

Bied uw medewerkers één centrale plaats, waar zij belangrijke mededelingen en nieuwsberichten kunnen vinden, waar zij bepaalde documentatie over processen kunnen opzoeken of waar zij gegevens over andere medewerkers kunnen vinden. Wij kunnen voor uw bedrijf een intranet ontwikkelen waar alle online systemen van jouw bedrijf samenkomen. Hoe groter de onderneming of bedrijf, des te meer functionaliteiten een intranet heeft.

Planningstool voor salarisadministratie van BDO

Voor BDO ontwikkelden we een webapplicatie: een uniform planningsmodel dat op verschillende locaties gebruikt kan worden om de voortgang van gegevens te bewaken en gebruiken.

Bekijk het project van BDO in ons portfolio. U kunt ook denken aan een reserveringssysteem voor restaurants.

Een intranet en extranet zijn uitstekende communicatiemiddelen om uw medewerkers of klanten te bereiken.

Extranet

Een extranet is een online beveiligde omgeving waar informatie wordt gedeeld met een specifieke groep klanten, partners en leveranciers. Wij hebben ervaring met het bouwen van een extranet, waarbij we meestal een koppeling maken met bestaande softwaretools binnen een bedrijf.

Garagepolissysteem (GPS)

Een goed voorbeeld van extranet is een Garagepolissysteem. Het garagepolissysteem is een webapplicatie voor het onderhouden van garagepolissen. Hiermee wordt bijvoorbeeld een kenteken automatisch aan- of afgemeld, waardoor er dagelijks verschillende aan- en afmeldingen zijn, die in het systeem door de polishouders zijn ingevoerd. Bekijk het project van GPS in ons portfolio. Om als bedrijf goed in te spelen op de behoeften van de klant, is het gebruiken van bruikbare gegevens een gat in de markt: uw markt!

Het garagepolissysteem is een webapplicatie voor het onderhouden van garagepolissen. Met het Garage Polis Systeem kunt u eenvoudig aan- en afmeldingen van kentekens doorgeven. Het bespaart u tijd, omdat u kentekenwijzigingen niet meer telefonisch, schriftelijk of per e-mail hoeft door te geven!

Uw eigen systeem?

Benieuwd naar welke webapplicatie of systeem kan helpen bij dagelijkse of terugkerende werkzaamheden of het informeren van uw doelgroep? Neem contact met ons op, wij vertellen u graag over de mogelijkheden.