Huisstijl ontwikkelen

Een huisstijl is de eigen identiteit van een bedrijf. Deze stijl wordt gewoonlijk in alle mogelijke communicatie-uitingen gebruikt, met name om (potentiële) klanten bewust te maken van de betreffende onderneming. De huisstijl van een product, merk of dienst zorgt voor naamsbekendheid onder de doelgroep. Het zorgt ervoor dat het blijft hangen in het hoofd van de consument en top-of-mind blijft.

Logo ontwerpen

Een logo ontwerpen ligt vaak aan de basis van de huisstijl. Onze designers kijken samen met u hoe uw logo het onderscheidend vermogen naar buiten brengt. Een pakkend logo zorgt voor een sterker imago. Denk hierbij aan het lettertype van ‘Coca Cola‘. Het maakt werkelijk niet uit wat voor woord in dat lettertype gegoten wordt, iedereen denkt gelijk aan Coca Cola.

Neem contact op met een van onze designers en laat uw huisstijl ontwerpen.

Huisstijl ontwerpenWebdesign

Onze webdesigners voeren uw huisstijl ook door in het het webdesign van uw website. Zo herkennen mensen zowel online als offline snel uw bedrijf. Dit wekt vertrouwen. Onze webdesigners zijn vaak gevraagd onderstaande communicatie-uitingen te verzorgen in uiteenlopende projecten.

Online

Offline

Huisstijl laten ontwerpen

De mogelijkheden zijn eindeloos. Zelf ervaren hoe onze designers uw creatieve idee omzetten in een geweldig design? Zij denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op en ga voor een onderscheidende huisstijl!

Producten van Let’s build IT waarin uw huisstijl kan worden doorgevoerd: