Webdevelopment & webapplicaties maken

Een webapplicatie is een programma dat op een webserver draait en wordt ontwikkeld door ons webdevelopment team. Het zorgt er bijvoorbeeld voor dat bezoekers van een website gemakkelijk een bestelprocedure kunnen doorlopen. Daarnaast geeft het u direct inzicht in klantgegevens.

Webapplicatie Intranet

Wij kunnen een webapplicatie ontwikkelen in de vorm van intranet. Dit biedt uw medewerkers één centrale plaats waar alle belangrijke bedrijfsinformatie te vinden is. Denk aan nieuwsberichten, procesdocumentatie en informatie over medewerkers. Let’s build IT kan voor jouw bedrijf een plek ontwikkelen waar alle online systemen samenkomen. Hoe groter het bedrijf is, hoe groter de mogelijkheden zijn.

Case: Planningstool voor salarisadministratie van BDOwebdevelopment & applicaties

BDO is een landelijk belastingadviesbureau. Let’s build IT heeft een planningstool voor salarisadministratie voor hen ontwikkeld. Deze webapplicatie gebruiken zij om de voortgang van financiële gegevens te bewaken en te gebruiken. Deze tool kunnen zij op elke locatie waar internetverbinding is openen, waardoor zij altijd toegang hebben tot deze gegevens.

Dit is één van de mogelijkheden van intranet. Intranet is ook in te zetten voor communicatie binnen bijvoorbeeld ziekenhuizen (patiëntgegevens), restaurants (reserveringssysteem) en supermarktketens .

Webapplicatie Extranet

Extranet is een beveiligde online omgeving waar exclusieve informatie wordt gedeeld met een specifieke groep klanten, partners of leveranciers. Denk hierbij aan het delen van patiëntinformatie of productinformatie.

Case: Garagepolissysteem (GPS)

Het garagepolissysteem is een tijdbesparende webapplicatie voor het onderhouden van garagepolissen. Deze applicatie is bedoeld voor garagehouders en autodealers. Aan- en afmeldingen van kentekens door polishouders ziet u direct, waardoor u als bedrijf altijd actuele en bruikbare gegevens bij de hand heeft. Daardoor kunt u direct inspelen op de behoeften van de klant.

Het garagepolissysteem is een webapplicatie ontworpen door ons webdevelopment team voor het onderhouden van garagepolissen. Met het Garage Polis Systeem kunt u eenvoudig aan- en afmeldingen van kentekens doorgeven. Het bespaart u tijd, omdat u kentekenwijzigingen niet meer telefonisch, schriftelijk of per e-mail hoeft door te geven!

Uw eigen webapplicatie?

Intranet en extranet zijn uitstekende communicatiekanalen voor het bereiken van uw werknemers of klanten. Benieuwd welke webapplicatie of welk systeem u een stapje verder kan brengen bij uw doelgroep? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.