WordPress onderhoud

Met de keuze voor WordPress kiest u voor een wereldwijd gewaardeerd Content Management Systeem (CMS) dat wordt gebruikt voor blogs, websites en webshops. Er kleven veel voordelen aan het gebruik van een WordPress website: het is gebruiksvriendelijk, heeft zo goed als onbeperkte functionaliteiten (plug-ins) en is  geschikt voor alle apparaten. Het enige nadeel dat hieraan kleeft, is dat WordPress regelmatig updates behoeft om optimaal te blijven functioneren. Deze updates kunnen niet (altijd) meteen worden geïnstalleerd, omdat dit uw website overhoop kan halen.

Soorten updates

Onderhoud en serviceWordPress updates

De aard van de WordPress update verschilt per keer. De ene keer zal er een kleine wijziging zijn, zoals een toegevoegde functie in het CMS-menu, de andere keer zal deze wijziging groter zijn, waardoor uw website bijvoorbeeld sneller wordt. Vooral bij dit laatste type updates is het belangrijk dat u weet wat er gaat veranderen. Is het nodig om bepaalde technische aanpassingen te doen voordat de update doorgevoerd kan worden?

Plug-in updates

Het kan zijn dat een plug-in na de update niet meer compatibel is met bepaalde onderdelen van uw website. Om te voorkomen dat bijvoorbeeld uw bestelsysteem, aanvraagformulier of betaalsysteem ineens niet meer werkt, kan het beste eerst een back-up gemaakt worden. Als er dan iets fout gaat kan deze altijd worden teruggezet. Wij testen de plug-ins sowieso eerst op onze testwebsites, zodat de kans op een dergelijke fout minimaal is.

Voordelen onderhoudsovereenkomst

Om alles zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen en u dit werk uit handen te nemen, bieden wij u onderhoud en ondersteuning aan. Wat houdt deze overeenkomst in?

Houd er rekening mee dat WordPress onderhoud en updates niet standaard worden ondersteund door ons als u een website heeft van Let’s build IT. U kunt hiervoor een onderhoudsovereenkomst afsluiten. Wij zorgen er dan voor dan updates van WordPress zelf en van plug-ins die u gebruikt, worden geïnstalleerd. U heeft hier dan geen omkijken meer naar.

Tarieven

Onderhoudsovereenkomst

Aantal domeinenPrijs per maand
per domein
Prijs per jaar
per domein
WordPress onderhoudsabonnement voor kleine updates
(bijv. van versie 4a naar versie 4b).
1€5,42€65,04
WordPress onderhoudsabonnement voor grote updates
(bijv. van versie 4x naar versie 5x op basis van twee grote updates per jaar)
1€24,38€292,56

Geen overeenkomst?

Wanneer u geen onderhoudsovereenkomst heeft, maar onverwacht hulp nodig heeft bij het onderhouden van uw WordPress website, bieden wij een spoedtarief aan. Dit spoedtarief valt hoger uit dan de kosten die er zijn bij een overeenkomst. De reden hiervoor is dat wanneer u lange tijd geen updates heeft gedaan voor uw website, het kan zijn dat wij handmatig technische aanpassingen moeten doen. Als u bij wijze van spreken in één keer update van versie 1 naar versie 4, is er al zoveel veranderd binnen WordPress dat uw website het mogelijk niet aankan deze stap in één keer te maken.

Spoedtarief

Aantal domeinenPrijs per domein
(eenmalig)
WordPress onderhoud voor kleine updates
(bijv. van versie 4a naar versie 4b).
1Vanaf €195,-
WordPress onderhoud voor grote updates
(bijv. van versie 4x naar versie 5x op basis van twee grote updates per jaar)
1Vanaf €425,-

Een goedwerkende website?

Uw website is het visitekaartje van uw onderneming. Een snelle en veilige website is erg belangrijk voor zowel het binnenhalen van nieuwe klanten als voor het behouden van bestaande klanten. Wacht niet langer en sluit direct een overeenkomst.