Nieuws

Pas op voor domeinnaamfraude

Fraude en oplichting zijn altijd en overal aan de gang. Ook bij domeinnaamregistratie zijn zogenaamde domeinnaamverkopers bezig geld te verdienen aan onschuldige ondernemers.

Een WordPress website maken: 8 dingen waar u op moet letten

De toegankelijkheid van WordPress brengt soms ook gevaren met zich mee. Lees hier de aandachtspunten en hoe hiermee om te gaan.

Een website bouwen: het proces

Een website laten bouwen doen wij in globaal 6 stappen. Benieuwd wat nodig is voor een goed functionerende website? Lees dan snel verder!

Een Facebook bedrijfspagina aanmaken

Uw Facebook bedrijfspagina het visitekaartje van uw onderneming. Zelf een bedrijfspagina opzetten? Ga direct aan de slag!

Telefoneren als marketingstrategie

Als een zoekmachine ons persoonlijke content kan bieden, waarom zetten wij ons menselijke brein dan steeds minder in om met onze doelgroep te interacteren?

Sponsornieuws: Let’s build IT BiG

BiG GiG bestaat inmiddels ruim 10 jaar en heeft daarom een filmproject ge├»nitieerd. Let’s build IT is de trotse sponsor van dit mooie muzikale project!

WordPress hosting? Kies voor zekerheid

Heeft u een WordPress website, blog of webshop? Ga voor professioneel onderhoud door de professionals van Let’s build IT!

Even voorstellen… Dielan

Dielan is 22 jaar en geboren en getogen in Westfriesland. Hij bekleed vanaf deze maand de functie van Accountmanager binnen ons team. Ga in gesprek!

Nieuwe opdrachtgever in een oranje jasje

ITBholland is een Destination Management Company sinds 1980. Zij hebben brede kennis van en ervaring met de gesteldheid van en de toeristische faciliteiten in de Benelux.