Nieuws

Hoger in Google tips

Hoger in Google, dat wil iedereen. Wij zetten voor u belangrijke en vooral nuttige tips uiteen waarmee u zelf direct aan de slag kunt. Het marktaandeel van Google in Nederland in het eerste kwartaal van 2018 was ruim 89 procent voor desktop computers, op tablets en telefoons ligt dit zelfs rond de 98 procent! Het […]

Social media: wanneer gebruik je Twitter?

Werkt Twitter voor jouw bedrijf als een magneet voor twitteraars? Lees hier wat daarvoor nodig is en ga direct aan de slag!

Google nieuws: Instant en sitelinks

Google is constant bezig haar diensten te optimaliseren, ook voor mobiel. Lees hier hoe Google Instant en Google Sitelinks verandert voor jou!

Google nieuws augustus: lokaal scoort

Google is constant bezig om haar diensten te verbeteren. Ook in augustus zijn er weer dingen verander en hebben wij nieuwe inzichten verkregen!

Facebookpagina liken als bedrijfspagina

Het hebben van een bedrijfspagina heeft veel voordelen. Weten wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder!

Bundelpakket is vernieuwd!

Bundelpakket is vernieuwd en daar zijn we trots op! Bundelpakket is het product dat wij speciaal voor financieel adviseurs hebben ontwikkeld: een website met daarop alle tools die een financieel adviseur nodig heeft. Vanaf heden bieden wij drie website pakketten aan; Standaard, Plus en Premium.

No More Ransom

No More Ransom bestaat vandaag precies een jaar. Hun eenjarig bestaan leek ons een mooie gelegenheid om dit initiatief onder de aandacht te brengen.

Waarschuwing nepfactuur NL Domein Host

Veel ondernemers hebben een nepfactuur ontvangen van NL Domein Host. Hoewel in de rechterbovenhoek staat dat het een factuur betreft, staat in de kleine lettertjes juist dat het slechts om een aanbieding gaat.

4 tips voor veilig gratis wifi gebruik

De zomervakantie is bijna daar en u gaat lekker op vakantie naar een zonnig land. Hoe zorgt u ervoor dat u zorgeloos kunt internetten?