Nieuws

Google bedrijfsvermelding

Een Google bedrijfsvermelding is een vermelding die in Google naar voren komt wanneer mensen naar uw bedrijf zoeken bij Google Zoeken. Wanneer u hier wordt vermeld, krijgt u automatisch ook een vermelding op Google Maps: dit zorgt ervoor dat mensen uw bedrijf makkelijker kunnen vinden op de kaart.

Waarschuwing Chrome-gebruikers bij HTTP-sites

Is uw website niet beveiligd met een SSL certificaat en dus een http-site? Verlies geen websitebezoekers door een onveilige website.

4 redenen waarom SEO belangrijk is en blijft

Zoekmachine optimalisatie is van groot belang voor de vindbaarheid van uw website in zoekmachines. Lees hier wat u kunt doen.

Google Adblocker en Google Owl Update

Het doel is bepaalde online advertenties te blokkeren, die bekend staan om een slechte gebruikerservaring. Daarnaast wil Google nepnieuws tegengaan.

Pas op voor domeinnaamfraude

Fraude en oplichting zijn altijd en overal aan de gang. Ook bij domeinnaamregistratie zijn zogenaamde domeinnaamverkopers bezig geld te verdienen aan onschuldige ondernemers.

Een WordPress website maken: 8 dingen waar u op moet letten

De toegankelijkheid van WordPress brengt soms ook gevaren met zich mee. Lees hier de aandachtspunten en hoe hiermee om te gaan.

Een website bouwen: het proces

Een website laten bouwen doen wij in globaal 6 stappen. Benieuwd wat nodig is voor een goed functionerende website? Lees dan snel verder!

Een Facebook bedrijfspagina aanmaken

Uw Facebook bedrijfspagina het visitekaartje van uw onderneming. Zelf een bedrijfspagina opzetten? Ga direct aan de slag!

Telefoneren als marketingstrategie

Als een zoekmachine ons persoonlijke content kan bieden, waarom zetten wij ons menselijke brein dan steeds minder in om met onze doelgroep te interacteren?