Nieuws

Bundelpakket is vernieuwd!

Bundelpakket is vernieuwd en daar zijn we trots op! Bundelpakket is het product dat wij speciaal voor financieel adviseurs hebben ontwikkeld: een website met daarop alle tools die een financieel adviseur nodig heeft. Vanaf heden bieden wij drie website pakketten aan; Standaard, Plus en Premium.

No More Ransom

No More Ransom bestaat vandaag precies een jaar. Hun eenjarig bestaan leek ons een mooie gelegenheid om dit initiatief onder de aandacht te brengen.

Waarschuwing nepfactuur NL Domein Host

Veel ondernemers hebben een nepfactuur ontvangen van NL Domein Host. Hoewel in de rechterbovenhoek staat dat het een factuur betreft, staat in de kleine lettertjes juist dat het slechts om een aanbieding gaat.

4 tips voor veilig gratis wifi gebruik

De zomervakantie is bijna daar en u gaat lekker op vakantie naar een zonnig land. Hoe zorgt u ervoor dat u zorgeloos kunt internetten?

Waarom is een website belangrijk?

De zoektocht naar een dienst of product begint vaak bij Google. Hoe belangrijk is een website voor uw bedrijf? Lees hier de voordelen die een website voor u meebrengt.

Google bedrijfsvermelding

Een Google bedrijfsvermelding is een vermelding die in Google naar voren komt wanneer mensen naar uw bedrijf zoeken bij Google Zoeken. Wanneer u hier wordt vermeld, krijgt u automatisch ook een vermelding op Google Maps: dit zorgt ervoor dat mensen uw bedrijf makkelijker kunnen vinden op de kaart.

Waarschuwing Chrome-gebruikers bij HTTP-sites

Is uw website niet beveiligd met een SSL certificaat en dus een http-site? Verlies geen websitebezoekers door een onveilige website.

4 redenen waarom SEO belangrijk is en blijft

Zoekmachine optimalisatie is van groot belang voor de vindbaarheid van uw website in zoekmachines. Lees hier wat u kunt doen.

Google Adblocker en Google Owl Update

Het doel is bepaalde online advertenties te blokkeren, die bekend staan om een slechte gebruikerservaring. Daarnaast wil Google nepnieuws tegengaan.