Nieuws

Sponsornieuws: Let’s build IT BiG

BiG GiG bestaat inmiddels ruim 10 jaar en heeft daarom een filmproject geïnitieerd. Let’s build IT is de trotse sponsor van dit mooie muzikale project!

WordPress hosting? Kies voor zekerheid

Heeft u een WordPress website, blog of webshop? Ga voor professioneel onderhoud door de professionals van Let’s build IT!

Even voorstellen… Dielan

Dielan is 22 jaar en geboren en getogen in Westfriesland. Hij bekleed vanaf deze maand de functie van Accountmanager binnen ons team. Ga in gesprek!

Nieuwe opdrachtgever in een oranje jasje

ITBholland is een Destination Management Company sinds 1980. Zij hebben brede kennis van en ervaring met de gesteldheid van en de toeristische faciliteiten in de Benelux.

Wij zijn Google gecertificeerd!

Google gecertificeerd? Wij zijn Google gecertificeerd. Dit houdt in dat we zijn erkend als gecertificeerd AdWords specialist. Wij zijn door Google kundig bevonden in onze kennis over adverteren binnen het Google Netwerk. Onze online marketing professional heeft met goed gevolg meerdere examens afgelegd waarin haar productkennis is getest. Zij is gekwalificeerd u te helpen met […]

Europese Privacyverordening 2018

De Europese Privacyverordering in de praktijk Vanaf 25 mei 2018 zal de Europese Privacyverordening, officieel ‘Algemene Verordening Gegevensbescherming’, zijn intrede doen in alle EU-lidstaten. Dat werd begin dit jaar duidelijk. Dit heeft een eind gemaakt aan een jarenlange discussie over de voors- en tegens van strenge privacybescherming. De nieuwe regels voor de omgang met persoonsgegevens, […]

Gratis SSL-certificaat voor uw website, is dat verstandig?

Gratis SSL-certificaat Google Steeds vaker zien we aanbieders van een gratis SSL-certificaat langskomen. Eerder dit jaar schreven we al over de voordelen van een veilige website. Een SSL-certificaat zorgt niet alleen voor veilig verkeer op uw website, maar zorgt er ook voor dat uw website een streepje voor heeft bij Google. Bij een beveiligde website ziet […]

Wat kost het bouwen van een website?

Wat kost het bouwen van een website? Waarom u bij de één meer betaalt dan bij de ander.

SSL-certificaat installeren op uw website?

Als u bij Let’s build IT een SSL-certificaat bestelt, dan kunnen wij deze voor u installeren. Bij de installatie zorgen we ervoor dat er een goede redirect wordt ingesteld van http:// naar https:// om er voor te zorgen dat Google de juiste url’s in de zoekresultaten ziet.