Dielan VlaarFunctie: Accountmanager
In dienst: Februari 2017

Wie is Dielan?

Dielan is 22 jaar en geboren en getogen in Westfriesland. Na het behalen van zijn HAVO-diploma, is Dielan een opleiding in de techniek gestart. Tijdens deze opleiding was hij al in actie als Allround Commercieel medewerker. Dit heeft wat bij hem losgemaakt, waardoor hij is gestopt met zijn technische opleiding en heeft gekozen voor de opleiding Marketing, Communicatie en Sales aan de LOI. Hij heeft in deze richting inmiddels heel wat praktijkervaring opgedaan als Sales Manager, Accountmanager en Commercieel Manager. Deze ervaring mag hij vanaf nu inzetten binnen ons team.

Accountmanager

De functie die Dielan vanaf deze maand bij Let’s build IT bekleed, is de functie van accountmanager. Hij is hierbij verantwoordelijk voor onze klanten, denkt met hen mee en investeert in hen. Zo geeft hij klanten advies over hoe zij bijvoorbeeld hun prestaties kunnen verbeteren en/of kosten kunnen besparen.

Wat kenmerkt hem?

Dielan is ondernemend, pragmatisch, spontaan en accuraat. Hij is een gedreven accountmanager die zijn vak zeer serieus neemt. Dit doet hij met veel passie en doorzettingsvermogen. Hij weet zijn enthousiasme en creativiteit om te zetten in praktische oplossingen. Dielan is een charmante persoonlijkheid en mede door zijn brede interesse, een fijne gesprekspartner.

Nieuwsgierig naar meer?

Neem contact op, maak een afspraak en ga met hem in gesprek! Kijk vervolgens samen met Dielan hoe uw digitale behoeftes omgezet kunnen worden naar een unieke online toepassing.

Telefoon: 06 410 082 72
E-mail: dvlaar@letsbuildit.nl