Google gecertificeerd?

Wij zijn Google gecertificeerd! Dit houdt in dat we zijn erkend als gecertificeerd AdWords specialist. Wij zijn door Google kundig bevonden in onze kennis over adverteren binnen het Google Netwerk. Onze online marketing professional heeft met goed gevolg meerdere examens afgelegd waarin haar productkennis is getest. Zij is gekwalificeerd u te helpen met de online groei van uw bedrijf met Google AdWords.

Google AdWordsGoogle gecertificeerd

Google AdWords is een online marketing tool die u kan helpen om tegen betaling beter gevonden te worden in het Google Netwerk, ook wel Google adverteren genoemd. U kan worden gevonden op zoekwoorden die mensen invoeren bij Google Zoeken en op websites die gerelateerd zijn aan het onderwerp waarvoor u adverteert. Hiermee vergroot u de kans boven aan de zoekresultaten te komen, kunt u gericht adverteren op onder andere leeftijd en locatie en betaalt u per klik, waardoor u alleen voor echte bezoekers betaalt.

Waarom is dat belangrijk?

De nodige achtergrondkennis is nodig om deze tool op een juiste en effectieve manier in te zetten. Bij onjuist gebruik kan het voorkomen dat Google uw advertentie als niet relevant ziet, van te lage kwaliteit vindt of dat u de concurrentie met uzelf aangaat. Een winstgevende AdWords-campagne creëren, kunt u beste overlaten een AdWords specialist. Door het opdoen van de juiste kennis, en hiermee het behalen van de belangrijkste examens, heeft Let’s build IT aangetoond op professionele wijze uw Google advertenties te kunnen creëren en beheren.

Wat we voor u kunnen betekenen

Ga voor uzelf eens na hoe vaak u ‘even Googelt’ om iets op te zoeken. Dan vindt u het ook fijn dat u de meest relevante resultaten voor uw zoekopdracht te zien krijgt. Grote en kleine bedrijven wereldwijd maken gebruik van AdWords. Doordat het advertentiebudget ieder moment kan worden aangepast en het niet om duizenden euro’s gaat, is het toegankelijk voor iedereen. Voor de juiste en meest effectieve toepassing, bent u bij ons aan het juiste adres. Kijk direct wat wij op het gebied van Google adverteren voor u kunnen betekenen.