Internationaal van Nederlandse bodem

Met trots kunnen wij u mededelen dat we weer een nieuwe opdrachtgever aan ons portfolio mogen toevoegen: ITBholland. Zij wilden graag een responsive website die voornamelijk internationale bezoekers trekt. In het strakke design van de website komen veel elementen uit het Nederlandse erfgoed naar voren: grachtenpanden, koeien in een weiland en – niet te vergeten – de oranje kleur die wereldwijd met Nederland wordt geassocieerd en in de gehele website terugkomt.

Wij willen dat klanten na hun eerste project met ITBholland terugkomen en ons aanraden aan andere klanten.

Over de opdrachtgever

ITBholland is een Destination Management Company sinds 1980. Zij hebben brede kennis van en ervaring met de gesteldheid van en de toeristische faciliteiten in de Benelux. Op professionele wijze verzorgen zij uitjes voor mensen die de Benelux willen bezoeken. Vanuit hun hoofdkantoor, gevestigd in Amsterdam, verzorgen zij evenementen, zakenuitjes en recreatieve uitjes die plaatsvinden in de Benelux. Om op de hoogte blijven van het nieuws en de ontwikkelingen in hun regio gaan zij regelmatig zelf als deelnemer mee op de trips die zij aanbieden. Hierdoor behouden ze een hoge mate van creativiteit in de programma’s die zij aanbieden.

Een bezoek aan Nederland, en de rest van de Benelux, moet een onvergetelijke ervaring zijn voor elke bezoeker. Zij zullen er alles aan doen om dat waar te maken.

Laat u inspireren

Neem een kijkje op de website www.itbholland.com en laat u inspireren door het overzichtelijke design van de website en door wat zij te bieden hebben. Heeft u zelf interesse in een professionele, toegankelijke website? Kijk dan op onze website naar de mogelijkheden voor een maatwerk website, een Bundelpakket website of een van onze andere diensten.