SEO First things first Getting found is the hard part Wil je meer weten over onze SEO mogelijkheden? Bespreek het met Martijn Meer informatie

Zorgen dat potentiele klanten je vinden

Jouw diensten en/of producten kenbaar maken via een website? Goede keus. Maar uiteraard wel met de voorwaarde dat je goed gevonden zal worden. Hoe? Er zijn al zoveel websites. Hoe zorg je ervoor dat die van jou uitstekend is ingericht tussen alle andere websites? The key: “Search Engine Optimization” (SEO). Bij SEO staat alles in het teken van het optimaal rendement in de zoekresultaten. Drie dingen: techniek, inhoud (content) en autoriteit. Dus op basis van uitstraling, inrichting en zoektermen ervoor zorgen dat je zo hoog mogelijk scoort in de zoekresultaten.

Een goed begin is het halve werk…

Of het nu om je bestaande website gaat of om je nieuwe online visitekaartje, wij starten niet direct met de techniek. Een goed begin is het halve werk. Wat zijn jouw producten en/of diensten? Aan wie verkoop jij deze? Waar is jouw doelgroep naar opzoek? Hoe ziet jouw markt eruit? Daar begint het goede begin! Uit deze vragen rolt uiteindelijk de strategie. Er zijn namelijk heel wat handige tools om jouw website te optimaliseren. We kunnen over dit onderwerp overigens nog eindeloos doorgaan, maar laten we gewoon kort en krachtig zijn: Wil jij goede vindbaarheid? Dan gaan wij dat voor je regelen!

Meer informatie
SEA Snel & eenvoudig naar jouw doelgroep Keep it simple Wil je meer weten over onze SEA mogelijkheden? Bespreek het met Martijn Meer informatie

Adverteren via zoekmachines en vergelijkingssites

Een bewezen methode: adverteren op zoekwoorden, om zo de “zoekende” (potentiële klant) naar jouw dienst of product te navigeren. Zéér effectief en ook nog eens kostenefficiënt! Want SEA werkt via ‘pay per click’. Je betaalt dus alleen als er op jouw advertentie wordt geklikt.

Eén puntje: de mogelijkheden zijn eindeloos te noemen. Hoe moet je dat in hemelsnaam allemaal inrichten? Antwoord: Dat hoeft niet, laat dat maar gewoon aan ons over. Wij kennen alle tricks om het maximale uit je SEA-campagne (‘s) te halen.

Dankzij onze samenwerking met Google en Bing bieden wij optimale ondersteuning en spelen wij snel in op de nieuwste ontwikkelingen. Zo blijf je jouw concullega’s voor. Hoe ver wil je gaan? Voor jou gaan wij over de grenzen (letterlijk). Maar uiteindelijk begint alles bij jou. Bij jouw behoeftes. Wij lichten graag toe hoe wij van jouw doelen een succes kunnen maken. Op een manier die jij begrijpt.

Meer informatie
Connect met jouw doelgroep Engage your audience Zullen we connecten? Meer informatie

Social media

Zeker een goed idee. Maar wat moet je plaatsen? Wat kan je ermee doen? En wanneer dan? Een facebookpagina opzetten. Vrijwel ieder bedrijf doet dat. Gewoon, omdat het lekker simpel is (denken we) en omdat het kan. Maar hoe verder? ‘Like us’? Maar dan, wat nu? Wellicht dat je daar wat meer kennis voor moet vergaren. Tenslotte is het uiteindelijke doel het behalen van leads, de clicks, de downloads en de verkopen. Hiernaast is er overigens ook veel meer dan Facebook alleen… Facebook kan een handig platform zijn. Maar het is wel belangrijk dat je hier de nodige leads uit genereert toch? Misschien is Facebook wel helemaal niet het juiste kanaal. Er zijn nog talloze andere social media kanalen waar wellicht veel meer rendement uit voort kan komen: LinkedIn, Instagram of misschien zelfs wel Snapchat. Allemaal kanalen om de ROI te behalen. Het hoeft het helemaal niet zo moeilijk te zijn hoor. Je kunt gewoon ons inschakelen. Wij zorgen dat het werkt! We build IT.

Zullen we connecten? Meer informatie
Inbox wie checkt die nou niet? Going after your audience Meer eten over Mailings Inbox ons

Mailings/Nieuwsbrieven

E-mail marketing is nog steeds een van de sterkste kanalen om contact te houden met je klanten. Uiteraard moet dit wel subtiel en effectief. Dus niet onpersoonlijke, irrelevante en weinig zeggende mails die je naar 2000+ klanten stuurt, nee, dat werk averechts. Doe het slim, persoonlijk en zeer relevant. Zo doe je niet enkel aan klantenbinding, ook kan je positieve resultaten in je omzet zien. “Oké blijkbaar moet ik dat dan toch doen”. Ja, dat raden wij zeker aan. “Maar hoe?” Laat dat maar aan ons over. Ga met ons in gesprek. Wij vertellen je ‘hoe’…

Meer weten over Mailings Inbox ons
Optimaliseer voor jouw doelgroep Efficiency before numbers Meer weten over CRO? Neem contact op

CRO

Is kort voor “conversion rate optimization”. Zo dat is een mond vol, nietwaar? Simpel toegelicht, betekent dit het optimaal inrichten van een website, webshop en andere web-toepassingen. Dit gebeurt op basis van gebruikersgegevens en data.

Veel bezoekers op je site is geweldig, het wordt pas écht interessant als je die betreffende bezoekers tot actie overhaalt. Uiteindelijk gaat het om wat die bezoekers doen. En om ze zover te krijgen. Daar heeft CRO alles mee te maken. Daar valt rendement te halen.

Meer weten over CRO? Neem contact op
Vragen vul dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kan natuurlijk ook bellen naar 0229 287 878