Over ons

Meet the team

20 Jaar Ervaring en 750+ Klanten Nice to mee you! Bij Let’s build IT vertalen we de behoeftes van opdrachtgevers naar een werkbaar concept.

Even voorstellen

Sinds 2000 mogen wij onze klanten voorzien van de meest uiteenlopende oplossingen en toepassingen. Wij mogen al meer dan 18 jaar doen waar wij goed in zijn én vooral ‘wat wij leuk vinden’. Vol passie, fascinatie en enthousiasme werken wij aan de meest uiteenlopende opdrachten. 

Bij Let’s build IT vertalen we de behoeftes van opdrachtgevers naar een werkbaar concept. We luisteren naar je, grijpen de kern en laten jou én de potentiele klanten zien waar je voor staat. We zijn niet bang om een complexe uitdagingen aan te gaan. De wetenschap kent haar belangrijkste doorbraken ook alleen doordat mensen buiten de gebaande paden durfde te treden. Wij streven niet alleen naar ons eigen succes, wij streven juist voor jouw succes!

Maak een afspraak
Waarom die dieren? Ja, daar moeten we wellicht even wat toelichting op geven:
01.

Schildpad

Creatieve oplossingen bedenken en implementeren dat is een uitdaging die wij graag aan gaan

02.

Olifant

Vooral bij het ontwikkelen van software is het belang dat dit solide en betrouwbaar is. De olifant is hier het perfect symbool voor

03.

Giraffe

Een giraffe heeft een uniek perpectief op de wereld en ook wij kijken met een uniek perspectief naar oplossingen voor onze klanten

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op
Our team Van verkoper tot developer Meet the team

Even voorstellen

Bij iedere opdracht stellen we het beste team samen dat aansluit bij de organisatie en het vraagstuk. Alles onder één dak dus. Dat scheelt tijd en zo houden we de kwaliteit van het werk in eigen hand. Dat is Let’s build IT. Voor en door onze geweldige opdrachtgevers ontstaan!