Over ons

Uw full service internetbureau

Wij zijn dé betrouwbare partBierviltje webdesignner in het ontwikkelen, implementeren en beheren van online omgeving van onze opdrachtgevers. Voor ieder project hebben wij een passende online oplossing. Ons team is een mix van jonge en ervaren webdesigners, webdevelopers, programmeurs en marketeers. Dit maakt ons tot een volwaardig full service internetbureau. Tijdens onze samenwerking hechten wij waarde aan de volgende zaken:

Hoe wij werken

Het is belangrijk dat uw website of applicatie rendement oplevert. Om dit te realiseren doorlopen wij zeven projectfasen. Pas na afronding van de ene fase beginnen wij aan de volgende fase. Door continue evaluatie van de afzonderlijke fases en het van gehele proces is uw online product van de hoogste kwaliteit.

Bij Let’s build IT denken we in oplossingen. Dankzij het vertrouwen van onze klanten zijn deze mogelijkheden omgezet in mooie producten, welke zijn terug te zien in ons uitgebreide portfolio. Als full service internetbureau kunnen wij uw eigen website bouwen, een mobiele app ontwikkelen en u helpen met de online marketing van deze producten.

Corporate story Let’s build IT

Als medewerkers van Van Kampen Groep (VKG) waren Sebastiaan Krijnsen en Robin Dekker verantwoordelijk voor onder andere het intranet en extranet van VKG. VKG is één van de grootste full service providers op het gebied van verzekeringen. Tussentijds werd de mogelijkheid gecreëerd voor andere opdrachtgevers aan de slag te gaan, ook buiten de verzekeringsbranche. Het aantal externe opdrachten groeide, wat in 2000 resulteerde in het starten van hun eigen full service internetbureau: Let’s build IT. In de afgelopen jaren zijn verschillende talenten aangetrokken om aan de wensen en behoeften van onze klanten te voldoen, waardoor het team nu uit 16 medewerkers bestaat. Hierdoor heeft Let’s build IT inmiddels een groot en verscheiden portfolio opgebouwd. Wij zijn gedreven door enthousiasme, nieuwsgierigheid en fascinatie voor technologie, waardoor ons bedrijf continu in ontwikkeling is en blijft groeien.

Laten we samen bouwen!

Webdesign
Webdevelopment
Online marketing

Ons team

Sebastiaan Krijnsen

Vini

Robin Dekker

Iris Boumans

Dielan Vlaar

Martijn van der Vecht

Kai Vijzelaar

Thomas de Graaf

Julian Kaagman

Bas van Uggelen

Mitchel Koerts Meijer

Imro Breur

Robbert-Jan de Jong

Jan Luc ter Heide

Raoul Greuter