De sleutel tot uw online succes

Over Let’s build ITOnline succes

Bij Let’s build IT staat de klant centraal. Wij bedenken altijd samen met u de juiste oplossing. Met een uitgebreid assortiment aan diensten en een uiteenlopend portfolio zit er altijd wat voor u tussen. De online talenten van Let’s build IT hebben één gezamenlijke passie: internet.

Met enthousiasme, nieuwsgierigheid en fascinatie voor technologie maken wij uw website of applicatie. Onze harten gaan sneller kloppen van een geslaagd online product, waardoor ons werk met plezier doen. Dit enthousiasme proberen wij over te brengen naar u als klant.

Let’s build IT beschikt over een team van toegewijde professionals met de kennis en ervaring om van uw product een online succes te maken. Onze taken bestaan uit het ontwikkelen van websites en applicaties in programmeertalen als Classic ASP, ASP.NET (C#) en PHP. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste, snelste en betrouwbaarste online technieken die zichzelf herhaaldelijk hebben bewezen.

Projectfasen

Bij Let’s build IT doorlopen wij zeven fasen met als doel een effectief en aantrekkelijk online product en online succes. Door het volgen van onderstaande projectfasen zorgen wij voor het hoogste rendement van uw website of applicatie.

1. Inventarisatie

In deze fase is een duidelijke omschrijving van het doel essentieel voor online succes. Op basis hiervan stellen wij de doelgroep, de doelstelling(en) en de functionaliteiten van uw online product vast. Daarbij is het belangrijk een idee te krijgen van de inhoud van de website of applicatie. Denk hierbij aan vormgeving, uitstraling, tekst en foto’s.

2. Lay-out

afb wireframe1

Na de inventarisatiefase is het tijd om de lay-out, ofwel het wireframe, van uw online product te bepalen. Een wireframe is een schets van de basis lay-out van uw webiste of applicatie. Hierbij kijken we ook naar welke functionaliteiten het product zal hebben en hoe verschillende scenario’s gaan verlopen.

De invulling van schermen (bijv. een webpagina) doen wij in overleg met u.

 

3. Ontwerp

Nu zijn we klaar om een opzet van de website of webapplicatie te maken. In de eerste instantie gebruiken wij daar de homepagina voor. We gaan samen met u kijken hoe de verschillende elementen van de website, zoals het hoofdmenu, invoervelden, buttons etc., eruit gaan zien. Als de applicatie complexer is, maken wij voor meerdere pagina’s een ontwerp.

4. Opbouwen

website wireframe sketch and programming code on digital tablet

Tijdens deze fase begint de website of applicatie echt vorm te krijgen. U krijgt een goed beeld van hoe het online product er komt uit te zien en kunt alle stappen en pagina’s nu bekijken. Voor de opbouw van uw online product wordt meestal HTML, CSS en JavaScript gebruikt.

5. Technische implementatie

Het project wordt door onze webdesigners overgedragen aan onze programmeurs. Zij zorgen ervoor dat applicaties ook daadwerkelijk gaan functioneren.

6. Testfase

Website testenAls de website of applicatie technisch onder handen is genomen, wordt deze nogmaals helemaal getest. Als alles naar behoren werkt, gaat het product live. Nu kunnen (potentiële) klanten uw online product vinden op internet, in de App Store of in de Google Play Store.

 

7. Online Marketing

De website is online. Voor online succes is het belangrijk dat uw website met eventuele applicaties de juiste bezoekers trekt. Hiervoor dient een marketingplan te worden opgesteld. Hoe grootschalig dit wordt, is aan u. Om dit te realiseren bieden wij verschillende mogelijkheden, waaronder: