SEA

Online adverteren op zoekmachines

Online adverteren op een zoekmachine met direct meetbaar resultaat. Let’s build IT heeft 20+ jaar ervaring met SEA marketing. Wij bouwen succesvolle advertentie campagnes gericht op naamsbekendheid of het werven van sales en leads.

Online adverteren met Google Ads / Bing Ads

Let’s build IT is gespecialiseerd in het opzetten en onderhouden van advertentie campagnes op diverse platformen, zoals Google Ads of Bing Ads. Aan de hand van jouw wensen zetten we gezamenlijk een strategie uit die past binnen het budget en gericht is op het behalen van een realistische doelstelling.

De SEA campagne opzetten

Na het uitwerken van je wensen gaat een SEA specialist aan de slag met het opbouwen van de campagne. Je krijgt een vast contactpersoon die je begeleid in het complete traject. Enkele vormen van SEA die wij voor jouw onderneming in kunnen zetten zijn;

  • Tekstadvertenties
  • Advertentie extensies zoals telefoon en adres
  • Shopping-advertenties
  • Dynamische zoekadvertenties (DSA)
  • Beeld en tekst advertenties in het Google of Bing display netwerk
  • Remarketing-advertenties (voormalige website bezoekers opnieuw werven)

Bij het bepalen van welke vormen het beste passen bij jouw onderneming word je uiteraard stap voor stap begeleid.

SEA campagne analyseren en optimaliseren

Nadat de campagne gestart is begint het meten van de resultaten en het continu blijven optimaliseren van de advertentie uitingen met als doel conversies te verhogen en de kosten te minimaliseren.

Kosten online adverteren / SEA

Het is simpelweg niet mogelijk om zonder een goede inventarisatie van je website, de doelstellingen en het gewenste budget vooraf een inzicht in de kosten te geven. De ene SEA campagne is de andere niet. Opereert jouw onderneming in een niche zijn de kosten veelal veel lager dan een branche waarin zeer hevige concurrentie is.

Let’s build IT biedt dan ook uitsluitend maatwerk oplossingen. Met een kant-en-klare oplossing kunnen onze SEA specialisten nooit garant staan voor het optimale rendement uit je campagnes. Wil jij een campagne met een optimaal rendement ? Neem contact op met Martijn, laat je gegevens hieronder achter en wij nemen zo snel als mogelijk contact met je op.