SEO

Zoekmachine optimalisatie

Het verschilt per branche maar de overgrote meerderheid van de Google gebruikers klikken op een organisch zoekresultaat. Je wilt in deze resultaten dus zo prominent als mogelijk vertegenwoordigd zijn. Het is immers een bepalende factor van het succes van jouw onderneming.

SEO of in het Nederlands zoekmachine optimalisatie is de manier om je posities op relevante zoekwoorden te versterken en of vast te houden in zoekmachines als Google en Bing.

Realist in SEO doelstellingen

Wij nemen vanuit een open blik samen met jou door of zoekmachine optimalisatie met het gewenste budget zinvol is voor je website. Dit valt en staat bij de concurrentie van de zoekwoorden waarop je wilt optimaliseren.

Begin je een nieuw hotel in Amsterdam verwacht dan niet dat een top 5 positie op het woord “hotel Amsterdam” haalbaar is zonder een lange adem en een gigantisch budget.

Het is niet onmogelijk maar ons doel is je wel eerst een realistisch beeld te geven van de duur en kosten om het gewenste resultaat te behalen. Vanuit deze open instelling geven we je een eerlijk advies waarmee je een goed beeld kan vormen of het rendement opweegt tegen de kosten.

Hoger in Google, geen probleem!

Je zoekresultaat posities hoger in Google krijgen is geen probleem. Er bestaat geen website waarin niks te verbeteren is. Echter als je met ons een samenwerking aan gaat, is dit wel gericht op resultaat waar rendement uit voortvloeit. We beloven geen gouden bergen en zijn absoluut niet bang om nee te verkopen.

Is er met het gewenste budget geen rendement te behalen geven wij dit aan. Natuurlijk denken we wel graag mee welke andere online marketing kanalen beter aansluiten bij je onderneming.

Zoekmachine optimalisatie advies

Benieuwd waar voor jouw organisatie de zoekmachine optimalisatie kansen liggen ? Wij maken graag vrijblijvend een advies op. Laat hieronder je gegevens achter en Martijn neemt zo snel als mogelijk contact met je op.