Sociale Media

Facebook, Instagram, LinkedIN, Twitter & YouTube advertenties

Om bezoekers op uw website te krijgen is het belangrijk dat de website goed gevonden wordt door de doelgroep. De inzet van social media, zoals een bedrijfspagina, kan zorgen voor meer verkeer naar uw website. Wilt u de huisstijl van uw bedrijf doorvoeren op uw social media kanalen? Lees dan hieronder wat Let’s build IT voor u kan doen!

Opzetten & inrichten van social media kanaal

De bedrijfspagina wordt voorzien van de benodigde bedrijfsinformatie en het bedrijfslogo en de huisstijl zal worden doorgevoerd. Hiervoor betaalt u per social media kanaal eenmalig een bedrag. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. We hebben ruime kennis van het opzetten en inrichten van Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, en YouTube.

WhatsApp voor bedrijven

Laat uw klant weten dat u bereikbaar bent via WhatsApp: één van de meest gebruikte communicatiemiddelen via de smartphone. Als u een product of dienst verkoopt, bijvoorbeeld in de vorm van advies, kunt u WhatsApp heel goed gebruiken als klantenservicetool. Waar een adviseur snel kan schakelen door zijn klant te vragen foto’s van een schade op te sturen of een vraag te stellen, kan een recruiter WhatsApp gebruiken om zijn mensen te informeren over de werktijden en locaties. Wat het afmaakt is dat je op verschillende apparaten tegelijk gebruik kan maken van WhatsApp. Onderweg op uw smartphone en op kantoor op uw desktop computer of laptop via WhatsApp Web. Probeer het meteen!