20 Jaar Ervaring en 750+ Klanten Curious of our skills? Neem contact op

Nummer één strategie: mensen blij maken!

In een complexe digitale wereld versterken we de business van merken en maken we het voor hun eindklant zo makkelijk mogelijk. We vertalen uitdagende vraagstukken naar de beste oplossingen voor web en native.
Zo maken we als strategisch partner digitale ambities waar. We maken websites en apps. Maar als een poster beter werkt, why not? Meestal is het een combinatie: verschillende media die samenkomen om een compleet verhaal te vertellen. Als het maar impact creëert.

Jouw onderscheidende diensten en/of producten. Daar begint alles mee. Maar maakt het ook nog uit ‘wie’ de diensten en producten aanbiedt? Pfff, je zou eens moeten weten… Iedere organisatie is een merk. Een bedrijf waar de klant een dienst of product afneemt. Vraagje: Hoe wil je dat mensen over je praten? Hoe wil je overkomen? Wat voor beeld wil je schetsen middels je uitingen? Vragen die verder gaan dan een logo, een huisstijl. Jouw merk en organisatie moeten uitstralen wie je daadwerkelijk bent. Je moet iets uitstralen, je moet vertrouwen creëren en uiteraard iedereen enthousiast weten te krijgen. BRANDING. Wij helpen je hiermee graag uit de branding. Met échte BRANDING…

Maak een afspraak
Pixel perfect Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk! Crafted design

Waar het hart vol van is...

Met onze digitale creaties dragen wij bij aan de impact van jullie organisatie. Wij creëren op onze eigen manier. Gedreven en gepassioneerd. Duidelijk en direct. Vrolijk en vakbekwaam. Jullie doelgroep dichterbij de organisatie brengen: dat is waar we voor gaan. Het design maakt hier een bijzonder belangrijk onderdeel van uit. Welke doelgroep willen jullie bereiken? Dit vertalen we stap voor stap in het ontwerp.

Wij gaan niet voor "picture perfect" design, wij gaan voor "pixel perfect" design! Je krijgt maar één kans voor een eerste indruk! We moeten natuurlijk wel gezien worden. En er ook nog eens goed uitzien. Ook dat is vakmanschap. Onze mensen weten precies hoe zij jouw merk een boost kunnen geven. Door design en herkenning samen te laten komen.

Maak een afspraak
3 Stappen voor een design dat werkt. Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op
01.

We build brands.

Het moet je pakken, tot stilstand brengen, het moet je gedachten niet los laten: dat is exact wat wij willen creëren! Brand awareness die via unieke designs worden bewerkstelligd, een herkenbare huisstijl die overal doorgevoerd wordt en uiteraard interactieve hoogstandjes die zorgen voor call-to-action. Jouw website is hét visitekaartje van jouw organisatie. Herkenbaar, interactief en volledig. Pas als jouw website helemaal aansluit op jouw identiteit, voelt de gebruiker dat alles klopt. En dat gevoel, maakt een organisatie onderscheidend!

02.

We build UX to the MAX

Het navigeren door een website kan je vergelijken met shoppen. Bezoekers beoordelen eerst het design en gaan dan bepalen of zij door alle informatie gaan scannen. Wanneer de gewenste informatie niet duidelijk naar voren komt, ben je de bezoeker snel kwijt. Onze websites zijn volledig ingericht op deze zoektocht van de gebruiker, zodat er vrijwel geen vraag meer blijft rondspoken (enkel de offerte-aan’vraag’).

03.

We build lead generation

Uiteindelijk draait het allemaal om de (potentiële) klant. Wij leren jouw klant kennen. Omdat we ons volledig verdiepen in de behoeftes en wensen van jouw doelgroep. Hierdoor weten we altijd precies te creëren dat de klant getriggerd wordt en deze klant aan te zetten tot actie. Zoals downloads, nieuwsbriefinschrijvingen, offerte-aanvragen en nog veel meer. Kortom: jouw lead generator. Wat jouw doel ook is: wij bedenken, ontwerpen, bouwen en realiseren precies die toepassing die jouw potentiële klant over de drempel trekt.

Wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Neem contact op
Webdesign

Corins B.V.

Webdesign, Webdevelopment

Teka Kranen

Webdesign, Webdevelopment

Service Kantoor

Vragen vul dit formulier en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Je kan natuurlijk ook bellen naar 0229 287 878