Webdesign op maat

complete website al vanaf € 1.995

Heb je een serieuze website nodig, dan loop je al snel tegen de beperkingen aan van standaard templates. Een op maat gemaakte website is dan de beste (en vaak enige) oplossing. Ons team van Creative Webdesigners en Front-End Ontwikkelaars werken nauw samen om in 4 stappen de perfecte website voor je te bouwen, waarbij de kosten volledig onder controle blijven.

1

Inventarisatie en offerte

In een persoonlijk gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen. Welke functionaliteiten heb je nodig? Wat wil je met je website bereiken. Voor we beginnen met de ontwikkeling sturen we vooraf altijd een heldere offerte. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

 

2

Strategie en advies

Ben je enthousiast bent geworden van ons voorstel? Dan gaan we samen aan de slag met jouw nieuwe website! Dit begint met het uiteenzetten van de strategie. Dit is een belangrijke stap, waar we écht even de tijd voor nemen. Het zijn immers de eerste bouwstenen van je website. Onze designers adviseren je vervolgens in de eerste opzet van je website, volledig afgestemd op de wensen van je organisatie.

 

3

Concept en webdesign

Na akkoord gaat ons Design Team voor je aan de slag met het concept van je nieuwe website. In dit traject onderhouden we regelmatig contact. We zoeken samen naar de juiste balans tussen design en usability. Een website die visueel waanzinnig is maar niet de genoeg leads of nieuwe klanten genereert, schiet zijn doel natuurlijk voorbij.

 

4

Webhosting

Everybody happy? Dan is het tijd om live te gaan! …En om kennis te maken met onze krachtige hosting platforms die op zowel Windows als Linux servers draaien. Ja, je website wordt namelijk geplaatst op één van onze dedicated webservers. Volledig in eigen beheer. En dat is geen overbodige luxe. Heeft je website opeens een piek in bezoekers? Dan zorgen onze servers ervoor dat deze probleemloos verwerkt kan worden. Zonder snelheidsverlies. Zonder beperkingen. Ook hier zijn we altijd gericht op groei. Speaking of which: we bieden ook aanvullende diensten zoals Online Marketing en Conversie Optimalisatie. Hoef je je daar ook niet meer druk over te maken.

 

 

Nieuwsgierig geworden?

Dan komen we graag met je in contact. Je bent van harte welkom op onze locatie in Hoorn maar komen ook graag bij jou langs. Je kunt ons vrijblijvend bellen of laat even je gegevens achter in ons contactformulier en wij nemen contact met jou op.

Wij verheugen ons er op om ook jouw onderneming online te laten stralen !Kunnen we je
helpen?

JA!!
Laat een berichtje achter en wij nemen dezelfde werkdag contact met je op.

Waarom een website bij Let’s build IT

In 2000 is Let’s build IT opgericht door de vrienden Robin & Sebastiaan. Nu, ruim 18 jaar later, zijn we uitgegroeid tot een team van 16 medewerkers. Elk met vele jaren ervaring in hun vakgebied. Groot genoeg om van kleine tot grote projecten een succes te maken met een gestroomlijnde en professionele werk ethiek. Maar net zo belangrijk, klein genoeg voor een persoonlijke band met onze klanten.